• Scenic Technical Textiles

    Scenic Technical Textiles

    Treballem per la satisfacció del client, realitzem i fabriquem el teu projecte
  • Scenic Technical Textiles

Scenic Technical Textiles

Empresa

SCENIC inicia una nova etapa concentrant les seves energies en dos punts basics, disseny i desenvolupament tecnològic. Estem convençuts de la importància del disseny com element que aporta valor afegit, no nomes a les tapisseries, sinó també a les posteriors aplicacions a cadires i butaques. Des de l'elecció dels colors estàndard fins a l'aplicació dels teixits de jacquard, s'aguditza la diferencia amb els productes existents en el mercat.

Scenic Technical Textiles

La nostra línia d'actuació,és una clara aposta dirigida a cobrir les necessitats dels nostres clients i demanda del mercat.
Per a poder oferir un servei integral hem apostat per la creació de dos productes clarament diferenciats: Teixits i pantalles acústiques.

La nostra experiència dilatada i la recerca constant, ens ha permès una especialització gran al camp de l'ignífug amb un ventall ample de teixits tècnics. Amb la col·laboració de prestigiosos arquitectes hem aconseguit obtenir un punt diferencial dins del nostre sector, desenvolupant dissenys innovadors i atractius

Albert Domenech
General Manager